כמה טיפים שלא הופיעו בסרטון, שיעזרו לכם בתהליך הכנת הייחורים
את העציצים שיטפו באקונומיקה לפני הכנסת המצע, ואת המצע עקרו באמצעות מיקרוגל, על מנת להפחית את הסיכוי לפטריות, מזהמים וחרקים.
בידקו את הצמח לפני שאתם מחליטים עליו, ווידאו שהוא לא סובל ממחלות, מזיקים או בעיות אחרות, שיפחיתו מסיכויי ההצלחה שלכם.
אל תכינו ייחורים מצמח הורה, שאין לו צמח משנה שיוצא מהבסיס. אם הייחורים ייכשלו, כך לפחות יהיה לכם צמח מצמח ההורה.
לאחר שחתכתם את הגבעול, תסירו אותו קרוב ככל האפשר לבסיס, מבלי להפריע לצמח המשנה. הגבעול החתוך לא ימשיך להתפתח, ולא יהיה צמח ממנו.
גיזרו מספר קצוות של קיסמים מראש, על מנת שלא תתעסקו בזה בזמן שהייחורים מתייבשים. עקרו גם אותם במיקרוגל מראש.
למרות מה שמוצג בסרט, השתמשו בעציצים יותר קטנים, והכניסו ייחור אחד לכל עציץ.
מדי פעם תפתחו את השקיות הסגורות עם הייחורים, ותחליפו את האוויר והמים.
לאחר קבלת צמחים חדשים, יש לאלקם אותם לתנאי גידול רגילים. כל כמה ימים עשו עוד חור בשקית, עד שהשקית מחוררת לחלוטין.
השקית עלולה ליפול על עצמה, ולגעת בצמחים. על מנת להחזיק את השקית זקופה, השתמשו באטב או קליפס שקשורים למשהו (כמו מדף) מעל השקית, או הכניסו מראש שיפודי עץ לתוך העציצים.
מהירות הצמיחה תלויה מאוד בסוג הכדנית. כל צמח כדנית מתפתח במהירות אחרת, ולכן ריכזו בשקיות ייחורים מאותו הצמח.
צמח שהשחיר לחלוטין – תוציאו אותו וזירקו אותו. אל תשאירו אותו עם ייחורים אחרים, כדי שלא יתפתחו מזהמים שיפגעו בשאר הייחורים.